Logo Blauwe vlag

Arnedag in Oostwatering

Beste leden,

Na het succes van vorig jaar organiseren we op zaterdag 25 augustus weer de jaarlijkse Arnedag in Oostwatering. Naast leden zijn ook introducees welkom! Net als bij de voorgaande edities zijn er weer de hele dag activiteiten en gezelligheid. En traditioneel sluiten wij de dag weer af met een BBQ en afterparty met live muziek in de Roergangershut. Naast DJ Jeroen hebben we dit jaar ook 2 live optredens van de Middelburgse band “Smout!”.

Als je mee wilt doen aan de BBQ dan moet je jezelf wel opgeven. Wij sluiten de inschrijvingen op 21-08-2018. De betaling doe je op de dag zelf bij de evenemeneten commissie.
Je kan jezelf per mail opgeven via: evenementen@wvarne.nl
Geef daarbij aan met hoeveel personen je wil komen. Indien je vegetarisch bent dan horen we dat graag bij de aanmelding!

Ook dit jaar hebben we weer volop te doen in Oostwatering!

Vanaf 1400 uur kan je deelnemen aan de volgende activiteiten:

• KINDERSPEELPLEIN (14u-20u)
Rondom de Roergangershut hebben we een aantal extra activiteiten voor kinderen van 2 tot 14. We hebben op het grote speelveld allerlei doe activiteiten. Je kunt er voetballen, volleyballen of lekker rondslingeren op het klimrek. Daarnaast hebben we diverse spring/luchtkussens, schminken en tattoo’s, en wat waterspeeltoestellen. Kortom er is zat te doen. En ook aan de ouders en opa’s en oma’s is gedacht. Zij kunnen lekker vanaf het terras onder het genot van een drankje toekijken hoe de kinderen zich vermaken.

• AQUABUBBLES (14u-17u)
De AquaBubble is een transparante bal van 2 meter doorsnede om mee over het water te kunnen lopen. Als een hamster in zijn molentje! Via een opening kan je de bal in stappen die vervolgens wordt afgesloten middels een speciale waterdichte rits. Deze rits zorgt er voor dat men tijdens het lopen over het water droog blijft. Iedere keer wanneer er gewisseld wordt van deelnemer wordt er 5000 liter verse lucht in de bal geblazen. Dit is leuk voor jong en oud en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Alleen wat geduld tot je aan de beurt bent! (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding.)

• SUPPEN (STAND UP PADDLE) (14u-17u)
Stand Up Paddle of suppen is op het moment de snelst groeiende watersport ter wereld. En ook in Zeeland. Je staat op een groot surfboard. En gebruikt een lange peddel om vooruit te komen. Peddelen en tegelijkertijd je evenwicht bewaren. Dat maakt van elke peddelsessie een complete work out. Het leuke is bovendien dat suppen voor iedereen toegankelijk is. Dit is leuk voor jong en oud en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Alleen wat geduld tot je aan de beurt bent! (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding.)

• KINDERZEILEN IN EEN OPTIMIST (14u-17u)
Heb je altijd al een keer willen zeilen? Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we 4 optimisten beschikbaar. Onder begeleiding kunnen zij zelf ervaren hoe het is om te zeilen. Je hoeft je er niet voor in te schrijven en iedereen is welkom. Neem wel een extra set kleding weet want je weet nooit of je het nodig hebt. Voor de rest is alles geregeld en aanwezig. (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding en staat er een reddingsbrigade paraat, in het water en op de kant.)

• BBQ (18u)
Om 18u beginnen we met de BBQ. De BBQ wordt ook dit jaar weer verzorgt door de Roergangershut. Leden krijgen twee drank muntjes en mogen lekker mee eten voor slechts €10 p.p. Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee. Per lid mag je 1 partner (of introducee meenemen.
Niet leden zijn ook welkom en betalen €16,50 p.p.(zonder drankjes!).
Als je mee wilt doen aan de BBQ dan moet je jezelf wel opgeven. Wij sluiten de inschrijvingen op 21-08-2018. Je kan jezelf per mail opgeven via: evenementen@wvarne.nl Geef daarbij aan met hoeveel personen je wil komen. Indien je vegetarisch bent dan horen we dat graag bij de aanmelding!

• Avondprogramma met DJ Jeroen en Smout! (18:45u-23u )
Al om 15u zal onze eigen “DJ Jeroen” zijn muziek machine weer opstarten. Met een gezellige mix van golden oldies en hedendaagse toppers rijgt hij de gezelligheid weer aan elkaar! Ook tijdens de BBQ en daarna zal hij gewoon doorgaan.
Dit jaar krijgt hij aanvulling van SMOUT. Deze talentvolle Middelburgse band spelen Nederlandstalige nummers. Zowel eigen nummers als covers, van ballets tot stevige popsongs! Zij zullen twee sets van 45 minuten spelen en de eerste is rond 18:45.

Kortom, er is weer zat te doen tijdens de Arnedag. Mis het dus niet en schrijf je snel in voor de BBQ! Je kan jezelf per mail opgeven via: evenementen@wvarne.nl Geef daarbij aan met hoeveel personen je wil komen. Indien je vegetarisch bent dan horen we dat graag bij de aanmelding!

Tot ziens op de Arne dag!

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.