Graag jullie aandacht ivm Covid-19

Beste leden,

Zojuist bereikte ons het bericht dat er in restaurant FINE (voormalig Oostdok) een covid19 besmetting is geconstateerd en dat de zaak gesloten is. We weten er nog niet het fijne van maar willen jullie er via deze weg wel van op de hoogte stellen . De kans is groot dat er leden of passanten van onze haven in Oostwatering in de afgelopen dagen een bezoek aan dit etablissement gebracht hebben. We begrepen dat de GGD momenteel een contactonderzoek gestart is. Dus neem dit aub niet te licht op!

Mocht u hier geweest zijn houd u dan uw gezondheid in de gaten en wees alert op symptomen die kunnen wijzen op een covid19 besmetting. 

Laten we deze mededeling ook vooral als een waarschuwing zien om nog steeds alert te blijven op een eventuele besmetting met het covid19 virus. We vragen dan ook iedereen om ook in deze vakantieperiode scherp te blijven en de regels die wij als vereniging hebben opgesteld voor onze havens in acht te nemen:
 

 1. Iedereen met verkoudheidsklachten (hoesten, koorts, keelpijn) blijft thuis!
 2. We volgen met z’n allen strikte hygiëne regels. Regelmatig handen wassen, geen handen schudden, niet zoenen of overig lichamelijk contact;
 3. Houdt minimaal anderhalve meter afstand van elkaar;
 4. Alle evenementen zijn afgelast;
 5. Ons kantoor aan het Balkengat is gesloten voor bezoekers, Janny is wel bereikbaar. Bij voorkeur per mail, eventueel telefonisch tussen 10 en 12 uur;
 6. De werkploegen werken in principe niet, maar als zij zelf aangeven dit wel te willen doen is dit aan hen om te werken;
 7. Commissievergaderingen worden afgelast. Deze kunnen wel via online platformen doorgang hebben;
 8. Het is vanuit overheidswege ook ná 1 juni verboden om samen te scholen met meer dan 3 personen. Ook in de havens!
 9. De ALV van april komt voorlopig te vervallen en laten we samenvallen met de ALV van november. Het bestuur acht het momenteel niet noodzakelijk om deze op korte termijn op een andere manier in te vullen. Er zijn geen urgente zaken.
 10. Zorg ook tijdens het varen met niet directe gezinsleden voor voldoende afstand!

De Roergangershut blijft vooralsnog geopend maar u kunt uitsluitend van het terras gebruik maken tot we meer informatie hebben! 

Blijf alert en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur WV Arne

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.