Logo Blauwe vlag

Geen toegang Scheveningen passanten 19 t/m 23 juni

In verband met “Sail op Scheveningen” zal tijdens de periode 19 juni t/m 23 juni de gehele haven van Scheveningen niet toegankelijk zijn voor passanten. De aankondiging van de gemeente i.v.m. deze stremming staat hieronder. Houd rekening met deze stremming en pas de reisplanning daarop aan.

T: +31 (0)6 532 931 37

E-mail: havenmeester@jachtclubscheveningen.com

Website: www.jachtclubscheveningen.com

SCHEEPVAARTBERICHT:

TIJDELIJKE AANPASSINGEN WEGENS EVENEMENT SAIL OP SCHEVENINGEN

Donderdag 20  juni 2019 t/m zondag 23 juni 2019  

NIET AFMEREN  In verband met het evenement Sail op Scheveningen zijn alle kades (1e, 2e en 3e haven) van de Zeehaven Scheveningen niet beschikbaar voor het afmeren van zowel commerciële als recreatievaart, van woensdag 19 juni 2019 tot en met zondag 23 juni 2019. 

STREMMING

Op donderdag 20 juni 2019 zal de haven gestremd zijn tussen 09:00 – 13:00. Vaste ligplaatshouders hebben beperkt doorgang in overleg en op aanwijzing van de Verkeerleider (VHF21) 

Op zondag 23 juni 2019 zal de haven gestremd zijn tussen 15:30 – 18:30. Vaste ligplaatshouders hebben beperkt doorgang in overleg en op aanwijzing van de Verkeerleider (VHF21).  De 2e Haven van Scheveningen is alleen toegankelijk voor vaste ligplaatshouders van Scheveningen.  

VERKEERSCIRCULATIE 

Schepen die de haven van Scheveningen aandoen dienen stuurboordwal te houden en aanwijzingen van de Verkeerleider/organisatie Sail op Scheveningen/politie  op te volgen.  In de haven van Scheveningen geldt het Binnenvaart Politie Reglement. In de Haven van Scheveningen is de maximale vaarsnelheid 7 km per uur.  Men dient de aanwijzingen van de Verkeersleiders en overige medewerkers van de Afdeling Havenbedrijf & Bediencentrale ten alle tijde op te volgen.  De organisatie van het evenement Sail op Scheveningen heeft het recht om schepen de toegang tot de Haven van Scheveningen te ontnemen. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Havenbedrijf Scheveningen: 070- 352 77 01 of havenbedrijf@denhaag.nl

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op www.sailopscheveningen.nl 

Gemeente Den Haag Havenbedrijf & Bediencentrale

Nieuws

Waarschuwingen KNMI

Waarschuwingen Kust en Noordzee

HW/LW

RSS Watersportbond nieuws

RSS KNRM nieuws

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.