Logo Blauwe vlag

WV Arne zoekt een assistent havenmeester (m/v – jong/minder jong)

Watersportvereniging “Arne” Middelburg & Oostwatering (Veere)

Watersportvereniging  Arne telt ongeveer 1200 actieve leden en heeft ruim 900 lig- en staanplaatsen verdeeld over haar twee jachthavens.

Onze haven bij Veere beschikt naast ruim 300 ligplaatsen over verschillende onderhoudsfaciliteiten en in onze haven te Middelburg met 250 ligplaatsen zijn wij daarnaast jaarlijks gastheer voor duizenden passanten. Verder heeft de vereniging twee clubhuizen en organiseren we regelmatig watersportevenementen en (nationale) zeilwedstrijden.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Assistent havenmeester (m/v)

met standplaats Middelburg & Oostwatering voor 20 uur per week

De assistent havenmeester die wij voor ogen hebben is zelfwerkzaam en zorgt voor een goede gang van zaken in de havens (veiligheid, orde, netheid), treedt op als gastheer voor leden en passanten.
Assisteert bij de najaar- en voorjaarsberging; strijken/ takelen van masten en plaatsen van schepen. Werkt mee en neemt initiatief om, in teamverband aan het in goede staat houden van gebouwen, voorzieningen, steigers, rijdend materieel, e.d.
Bestuurt/bedient/manoeuvreert trekker, heftruck, bootwagen.

Voor deze functie zoeken wij een pro actieve kandidaat/kandidate met kennis van en ervaring met de watersport, gastheerschap en haven gerichte activiteiten.

Functie-eisen zijn:

  • Zelfstandig, ondernemend, integer, collegiaal, klantgericht, klantvriendelijk en representatief.
  • Flexibel t.a.v. werkuren, werktijden en werkzaamheden.
  • In bezit van rijbewijs
  • Kennis en ervaring met het gebruik van Outlook, Word en Excel is een pre.

Wij bieden een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. U werkt onder toezicht van het operationeel havenmanagement.

Het gemiddelde aantal werkuren bedraagt 20 uur/week. Hierbij zal er in de zomer meer (fulltime) gewerkt worden, in de winter minder (tot niet). Inpassing vindt plaats op grond van leeftijd en ervaring, met als uitgangspunt de CAO voor Werkers in de Sport (WOS) schaal 5.

Zie ook onze site www.wvarne.nl voor eventuele nadere informatie.

Uw schriftelijke sollicitatie voorzien van uw motivatie en CV graag voor  1 februari 2019 richten aan het bestuur van de Watersportvereniging Arne, Postbus 195, 4330 AD  Middelburg, of via e-mailadres admin@wvarne.nl

 

 

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.