WV Arne is opgericht op 28 oktober 1961 door een kleine groep enthousiaste watersporters. Ondanks de toenmalige twijfel of een derde vereniging op Walcheren wel bestaanskansen had, groeide zij met een kleine 1300 leden uit tot één van de grootste van Nederland.

In de havens van Middelburg en Oostwatering (Veere) worden respectievelijk 250 en 360 boxen verhuurd. De laatste haven kent een ruim terrein (het Strandje) met vier trailerhellingen en circa 400 staplaatsen voor kleinere bootjes.

De doelstelling van watersportvereniging Arne is het bevorderen van de watersportbeoefening tegen gunstige tarieven. Naast het aanbieden van havenfaciliteiten organiseert zij hiervoor ook toertochten, wedstrijden, cursussen en andere evenementen.

De historische haven met Blauwe Vlag in het centrum van Middelburg wordt tijdens het seizoen bezocht door vele passanten. Het gezellige clubhuis ‘De Kemel’ met zijn ligging direct aan de haven is het hele jaar geopend voor leden en passanten. De jachthaven Oostwatering ligt direct aan het Veerse Meer. Hier zijn de onderhoudsfaciliteiten van de vereniging ondergebracht en bevindt zich ons tweede clubhuis ‘de Roergangershut’, dat tijdens het vaarseizoen geopend is. Daarnaast biedt Oostwatering mogelijkheden om met tent of caravan te overnachten. Dit alles op loopafstand van het sfeervolle stadje Veere

Voor leden is het afgesloten gedeelte van deze website beschikbaar. Na inloggen daarop is informatie zichtbaar over commissieleden, ledenadvertenties, formulieren voor (zomer)ligplaats, winterstalling, wachtlijsten, overnachtingsregistratie Oostwatering en meer.

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.