Wij begroeten je graag als passant in één van onze havens.


Vooraf reserveren is niet mogelijk !

Middelburg, een haven vol historie

Middelburg is de hoofdstad van de waterrijke provincie Zeeland. Al sinds de gouden eeuw heeft zij een belangrijke functie in de Nederlandse geschiedenis. Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Antwerpen ontwikkelde ze zich in deze periode tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland.

Onze met de Blauwe vlag gecertificeerde stadshaven in Middelburg was ooit een historische VOC-haven. Nu voorzien van sanitair, stroom en water op de steigers. Gratis Wi-Fi netwerk. Je wordt wakker tussen de mooie grachtenpanden met VOC-elementen. Dicht bij een gezellige binnenstad met een zeer ruim winkel- en horeca-aanbod vindt je ook allerlei bekende musea en toeristische attracties. Ons gezellige clubhuis ‘De Kemel’ biedt een uitgebreide menukaart. Hier kan je werkelijk tot rust komen of juist van alles beleven.

De haven ligt op korte loopafstand naar het NS station. Richting Goes of richting Vlissingen. In Vlissingen kan je met de fiets- voetveer oversteken naar Breskens. https://www.westerscheldeferry.nl/

Voor watersportbenodigdheden en brandstof kan je hier prima terecht. Aan de ingang van de haven vindt je Jos Boone Watersport.

De havenmeester van de W.V. Arne wijst u een ligplaats toe langs één van de historische loskades in de nabijheid van de voormalige VOC-pakhuizen.

De sfeervolle stadshaven is te bereiken via het Kanaal door Walcheren dat de Westerschelde verbindt met het Veerse Meer.


Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.