Wij begroeten je graag als passant in één van onze havens.


Direct aan het Veerse Meer, iets noordwest van Veere ligt de sfeervolle familiehaven Oostwatering van W.V. Arne. 300 ligplaatsen. Staplaatsen voor boten zoals catamarans, Lasers, Splashes, Optimisten op het “Strandje”. Met daar een onderkomen voor de jeugdzeilers. Een camping aan de westzijde van de haven. Vanaf het terras van “Clubhuis de Roergangershut” kijk je uit op het zeer ruim opgezette speelveld voor kinderen en de daar achter gelegen haven.

Over de dijk aan het Veerse-Meer kan worden gezwommen of kan gebruik worden gemaakt van de waterski-steiger. De wat oudere jeugd geniet op het Strandje van allerlei faciliteiten om met een eigen Optimist, Splash of Laser het water op te kunnen. Met vier trailerhellingen halen zij hun bootjes er snel in of uit. De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf voor het hele gezin.

Wilt je een paar dagen blijven bij Arne, maar niet slapen op je boot? Geen probleem! De haven heeft een gezellige camping waar leden en/of passanten hun tent, caravan of camper kunnen neerzetten.

Vanaf haven Oostwatering kan je over de dijk, tussen de grazende koeien door lopend, de historische stadswallen van het vissersplaatsje Veere bereiken. Dat ligt hier al zeker sinds 1346. Neem er een duik in de vaderlandse maritieme historie. Wist u dat hier de Nederlandse marine is opgericht? Verder kunt u heerlijk wandelen over de mooie, recentelijke opgeknapte vesten- en krekenroute met diverse trekvlotten en touwbruggen. Een avontuur voor het hele gezin.

Kortom, geniet van het prachtige Zeeland en zet koers naar de verenigingshaven van WV Arne.

Onze partners in de Oostwatering zijn:


Luchtfoto westelijke Veerse Meer

WV Arne      


De haven Cleanup

Af en toe maken wij, als havenmeesters bijzondere dingen mee. Vandaag was weer zo’n dag. Twee jonge gastjes, ik schat ze rond de 10 jaar oud, kwamen bij het Havenkantoor van Middelburg een
vuilniszak vragen. Met z’n tweeën hebben ze de hele haven schoongemaakt en opgeruimd in hun Zodiacje. Chapeau voor deze jonge heren, daar kunnen we met z’n allen een voorbeeld aan nemen!Wind- en stormwaarschuwingen voor kust en ruime binnenwateren
Wind- en stormwaarschuwingen voor de Noordzeedistricten
Meteox.com
Stichting Commissie Watersport Opleidingen

Jeugdzeilen WV Arne werkt samen met zeilschool "Het Veerse Gat"

Zeilschool Het Veerse Gat

KNRM nieuws

Nieuws Kustwacht Nederland

Watersportverbond
Varen doe je samen
Waterrecreatie Nederland
Waterschap Scheldestromen
Jachtwerf Oostwatering
Restaurant Fine Veere
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.