Vooraf reserveren is niet mogelijk !

Middelburg is de hoofdstad van de waterrijke provincie Zeeland. Al sinds de gouden eeuw heeft zij een belangrijke functie in de Nederlandse geschiedenis. Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Antwerpen ontwikkelde ze zich in deze periode tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland.

Middelburg aanlopend vaart u deze historie zomaar binnen. De sfeervolle met Blauwe Vlag gecertificeerde stadshaven ligt immers in het historische centrum. Bijkomend voordeel is dat het inslaan van proviand, gezellig winkelen en het genieten van een sfeervolle lunch of heerlijk diner allemaal binnen loopafstand mogelijk is.

 Clubhuis De Kemel

Arnes havenmeester wijst u een ligplaats langs één van de historische loskades in de nabijheid van de voormalige VOC-pakhuizen. Ervaar zelf hoe in het verleden de tallships van de VOC zich hier voorbereidden voor hun wereldwijde tochten over de zeven zeeën. Bekijk de foto’s in het fotoalbum om nu al de sfeer te proeven. Kortom: plan uw vaarroute en bezoek Middelburg!

De sfeervolle stadshaven is te bereiken via het Kanaal door Walcheren dat de Westerschelde verbindt met het Veerse Meer.

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.