Direct aan het Veerse Meer, ietsje noordwest van Veere ligt Arnes sfeervolle familiehaven Oostwatering met 300 ligplaatsen, staplaatsen voor kleine bootjes op het Strandje, een camping en het gezellige clubhuis de ‘Roergangershut’. Genietend van een lekker hapje en/of koel drankje kijkt u vanaf het terras op het zeer ruim opgezette speelveld met leuke speeltoestellen voor de kinderen.

 Clubhuis De Roergangershut

Aan Veerse-Meerkant van de dijk kan lekker worden gezwommen of gebruik worden gemaakt van de waterski-steiger. De wat oudere jeugd geniet op het Strandje allerlei faciliteiten om met een eigen Optimist, Splash of Laser het water op te kunnen. Met vier trailerhellingen halen zij hun bootjes er snel in of uit. De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf voor het hele gezin.

Wilt u een paar dagen blijven bij Arne, maar niet slapen op uw boot? Geen probleem! De haven heeft een gezellige camping waar leden en/of passanten hun tent, caravan of camper kunnen neerzetten.

Vanaf haven Oostwatering kunt u over de dijk tussen de grazende koeien door lopend, de historische stadswallen van het vissersplaatsje Veere bereiken. Dat ligt hier al zeker sinds 1346. Neem er een duik in de vaderlandse maritieme historie. Wist u dat hier de Nederlandse marine is opgericht? Verder kunt u heerlijk wandelen over de mooie, recentelijke opgeknapte vesten- en krekenroute met diverse trekvlotten en touwbruggen. Een avontuur voor het hele gezin.

Kortom, geniet van het prachtige Zeeland en zet koers naar de verenigingshaven van WV Arne.

Luchtfoto westelijke Veerse Meer
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.