Bij het jeugdzeilen van WvArne kunnen kinderen leren zeilen in een optimist. Plezier op het water staat voorop, en de zwembadles, het zeilkamp en het jaarlijkse ijsje in Veere zijn dan voor de kinderen ook de hoogtepunten van het jaar.

Elk voorjaar start er een cursus van zo’n 10 lessen. Aan het eind van het seizoen is er een CWO-examen. Een leuke zeilochtend zonder druk, waarbij kinderen zeildiploma’s en vorderingenstaten kunnen halen. Het jeugdzeilen biedt voor elk wat wils: wil je vooral recreatief zeilen, dan kan dat. Maar ook als je uiteindelijk wilt trainen voor wedstrijden, kunnen wij je dat volop bieden.

In het kort:
Voor kinderen vanaf 8 jaar met minimaal zwemdiploma A
Op zondagochtend van circa 9 – 12.30 uur
Zo’n tien lessen, in de periode april – september, schoolvakanties uitgezonderd.

De tarieven voor volgend jaar moeten nog worden vastgesteld. Om een idee te geven: in 2021 kostte de cursus € 70. Eerstejaars cursisten adviseren wij een optimist bij ons te huren, in plaats van er al een aan te schaffen. Huur voor het hele seizoen kost € 50. Voor ouders die nog geen lid zijn van WvArne, is het mogelijk een jeugdlidmaatschap af te sluiten voor het kind. Dat kostte in 2021 € 35 voor eenmalige inschrijving, en € 35 per jaar voor het jeugdlidmaatschap.

Wilt u op de hoogte blijven van het jeugdzeilen in 2022? Mail uw gegevens naar jeugdzeilen@wvarne.nl, dan zetten we u op de mailinglijst en weet u als eerste als er ingeschreven kan worden voor het nieuwe seizoen. Ook eventuele vragen kunt u via de mail stellen.

Commissie Watersport Opleidingen
Wedstrijden watersport vereniging Arne
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.