Voor informatie en/of aanmelden jeugdzeilen jeugdzeilen@wvarne.nl

We gaan ook dit jaar allemaal leuke & spannende spellen/activiteiten doen en uiteraard veel zeilen. Gezellig met elkaar slapen, nou ja slapen? en een hoop plezier maken.

Vul tegen die tijd het inschrijfformulier in en maak er samen met ons een super weekend van!!

Door het invullen van dit formulier geeft u uw dochter/zoon op voor vrijwillige deelname aan het zeilweekend Jeugdzeilen van Watersportvereniging Arne. Tevens bevestigt u op de hoogte te zijn van de (onderstaande)veiligheidsvoorwaarden en zorgt voor gepaste en contante betaling bij aanvang van het zeilkamp.

Ps: U krijgt een kopie van uw inschrijving toegestuurd via het opgegeven emailadres en
lees nog even in de bijlage wat u voor uw kind zelf mee moet nemen!

Afwijzing van aansprakelijkheid: WV Arne zal zoveel mogelijk voorzieningen treffen voor een goed verloop van de activiteiten maar accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of overlijden veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de door haar georganiseerde (jeugdzeil)activiteiten. WV Arne kan geen enkele garantie bieden betreffende de veiligheid van de vaartuigen, noch aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of ongevallen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een vrijwillige deelname aan (jeugdzeil)activiteiten bij WV Arne. Elk vaartuig moet bij deelname aan officieel georganiseerde (zeil)wedstrijden (Bijvoorbeeld Deltacombi) verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimumbedrag van €1.500.000 euro per incident of het equivalent daarvan. Zolang deelnemers in en/of bij vaartuigen zijn die in en/of bij het water liggen zijn deze verplicht persoonlijke drijfmiddelen te dragen.

Inschrijven voor een jeugdevenement is pas mogelijk als er weer een nieuwe activiteit wordt georganiseerd. Dit zal u tijdig vernemen.

Aanmelden jeugdevenement

    Opmerking: JS = tot 104 / JM = tot 140 / JL = tot 176
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.