Met het invullen en verzenden van dit formulier verzoekt u om in aanmerking te komen voor óf het huren van een ligplaats (inclusief gebruik trailerhellingen) op het ‘Strandje’-terrein van WV Arne, óf alleen het gebruik van de trailerhellingen.

Na het akkoord verklaren en verzenden van het formulier zal de administratie uw aanvraag in behandeling nemen. Binnen enkele werkdagen neemt de administratie contact met u op.

Als u dit webformulier goed hebt ingevuld en op de verzendtoets hebt geklikt, krijgt u hier direct een bevestiging van te zien. Ziet u dit bericht niet, controleer dan of u geen ‘velden’ bent vergeten in te vullen. Deze zullen dan rood gemarkeerd zijn. Uw formulier is dan nog niet verzonden!!

Pas als alle velden op het formulier goed zijn ingevuld, zal het verzonden worden. Daarna ziet u de bevestiging dat dit gelukt is!

Stap 1 van 3

WV Arne      


De haven Cleanup

Af en toe maken wij, als havenmeesters bijzondere dingen mee. Vandaag was weer zo’n dag. Twee jonge gastjes, ik schat ze rond de 10 jaar oud, kwamen bij het Havenkantoor van Middelburg een
vuilniszak vragen. Met z’n tweeën hebben ze de hele haven schoongemaakt en opgeruimd in hun Zodiacje. Chapeau voor deze jonge heren, daar kunnen we met z’n allen een voorbeeld aan nemen!Wind- en stormwaarschuwingen voor kust en ruime binnenwateren
Wind- en stormwaarschuwingen voor de Noordzeedistricten
Meteox.com
Stichting Commissie Watersport Opleidingen

Jeugdzeilen WV Arne werkt samen met zeilschool "Het Veerse Gat"

Zeilschool Het Veerse Gat

KNRM nieuws

Nieuws Kustwacht Nederland

Watersportverbond
Varen doe je samen
Waterrecreatie Nederland
Waterschap Scheldestromen
Jachtwerf Oostwatering
Restaurant Fine Veere
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.