Uitleg werking wachtlijst

Als u op de wachtlijst komt, wordt u een wachtlijstnummer toegekend op basis van uw lidmaatschapsnummer, verhoogd met een bij het kalenderjaar horend getal. Om dubbelingen te voorkomen wordt het wachtlijstnummer  ieder jaar verhoogd met 100 punten.

Voorbeeld: het wachtlijstgetal van 2013 bedraagt 1000. Uw lidmaatschapsnummer is 4675. U komt dan op de wachtlijst met het nummer 5675. In 2014 is het wachtlijstgetal 1100. Lidnummer 4675 krijgt dan wachtlijstnummer 5775. Nadere uitleg staat vermeld in het ligplaatstoewijzingsreglement.

Toewijzing van een ligplaats gebeurt door de indelingscommissie op basis van de afmeting van de beschikbare ligplaats en de afmeting van het vaartuig, waarbij zowel de lengte als de breedte meewegen.

De wachtlijst staat in volgorde van het wachtlijstnummer. Hierdoor kan men zien welke plaats men op de wachtlijst inneemt. De wachtlijstvolgorde is niet per se gelijk aan de toewijzingsvolgode. Bij de toewijzing spelen immers de scheepsafmetingen ook een rol. Men kan echter wel nagaan welke plaats men inneemt aan de hand van de afmeting van het eigen vaartuig.

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.