Zaterdag 29 en zondag 30 juni is er een zeilkamp voor de deelnemers aan het jeugdzeilen van WV Arne. De uitnodiging om aan te melden krijgt u bijtijds.

Door het invullen van dit formulier geeft u uw dochter/zoon op voor vrijwillige deelname aan het weekendkamp Jeugdzeilen van Watersportvereniging Arne. Tevens bevestigt u op de hoogte te zijn van de (onderstaande)veiligheidsvoorwaarden en zorgt voor gepaste en contante betaling € 35,- bij aanvang van het zeilkamp.

P.S. U krijgt een kopie van uw inschrijving toegestuurd via het opgegeven emailadres. Binnenkort ontvangt u een kampbrief met onder andere adviezen over wat mee te nemen.

Afwijzing van aansprakelijkheid: WV Arne zal zoveel mogelijk voorzieningen treffen voor een goed verloop van de activiteiten maar accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of overlijden veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de door haar georganiseerde (jeugdzeil)activiteiten. WV Arne kan geen enkele garantie bieden betreffende de veiligheid van de vaartuigen, noch aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of ongevallen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een vrijwillige deelname aan (jeugdzeil)activiteiten bij WV Arne. Elk vaartuig moet bij deelname aan officieel georganiseerde (zeil)wedstrijden (Bijvoorbeeld Deltacombi) verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimumbedrag van €1.500.000 euro per incident of het equivalent daarvan. Zolang deelnemers in en/of bij vaartuigen zijn die in en/of bij het water liggen zijn deze verplicht persoonlijke drijfmiddelen te dragen.

 

Aanmelden jeugdevenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.