We willen graag met alle leden een mooi afscheidscadeau kopen!

Bij een afscheid hoort een cadeau. En zoals het Janny betaamt weet ze precies wat ze voor haar afscheid wil en heeft ze ons een wensenlijst gegeven waar zelfs sinterklaas van van zijn boot zou vallen….!

Vanuit het bestuur zullen wij zeker en met liefde een aantal vertrekeisen inwilligen, maar daarnaast willen we ook vanuit de leden een mooi cadeau geven. Daar doen wij als bestuur vanuit privé uiteraard ook aan mee. .

We hebben besloten om via deze mail een inzameling te doen zodat wij namens de leden een mooi cadeau kunnen geven. Als je mee wilt doen dan kan je hieronder aangeven en je bijdrage via ideal op de feestrekening storten. Mocht je vragen hebben mail dan even naar wvarne@gmail.com . Laten we er een mooi cadeau van maken!! Heeft ze wel verdient na 40 jaar…. :-). Meedoen is uiteraard niet verplicht. En als je liever zelf iets koopt dan is dat natuurlijk ook goed! De groene knop is meedoen aan een onvergetelijk afscheid voor Janny en de rode is de uitgang.

WV Arne      


De haven Cleanup

Af en toe maken wij, als havenmeesters bijzondere dingen mee. Vandaag was weer zo’n dag. Twee jonge gastjes, ik schat ze rond de 10 jaar oud, kwamen bij het Havenkantoor van Middelburg een
vuilniszak vragen. Met z’n tweeën hebben ze de hele haven schoongemaakt en opgeruimd in hun Zodiacje. Chapeau voor deze jonge heren, daar kunnen we met z’n allen een voorbeeld aan nemen!Wind- en stormwaarschuwingen voor kust en ruime binnenwateren
Wind- en stormwaarschuwingen voor de Noordzeedistricten
Meteox.com
Stichting Commissie Watersport Opleidingen

Jeugdzeilen WV Arne werkt samen met zeilschool "Het Veerse Gat"

Zeilschool Het Veerse Gat

KNRM nieuws

Nieuws Kustwacht Nederland

Watersportverbond
Varen doe je samen
Waterrecreatie Nederland
Waterschap Scheldestromen
Jachtwerf Oostwatering
Restaurant Fine Veere
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.