Delta Combi

Wat is de Delta Combi?

De Delta Combi’s worden gecoördineerd door de Jeugdcommissie regio Deltawateren welke onderdeel is van de Regio Deltawateren. Hierin zitten acht zeil- en watersportverenigingen uit de regio, Zeeland, West Brabant en Zuid Holland (Goeree-Overflakkee) met als hoofddoel het coördineren en organiseren van wedstrijden voor de jeugd.

Veel pret en sportiviteit staan voorop bij deze Combi-wedstrijden, verder is het voor de “Zeeuwse zeilers” de ideale manier om kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen. Via deze wedstrijden leer je op verschillende vaarwaters en in grotere velden varen. Ook krijg je zo veel vriendjes en vriendinnetjes onder de zeilers uit andere plaatsen, waarmee je dan in teamverband het land in kan. Alle landelijke topwedstrijdzeilers zijn ook in de Combi’s begonnen en zij gebruikten deze wedstrijden vaak als training. Kortom: de Combi’s zijn leerzaam, sportief, spannend en vooral gezellig.

Wie kunnen deelnemen?
Er wordt gezeild in de Optimist (Junior/Benjamin/Groen), Splash, RS Feva en een open klasse waarin vooral de Lasers om de eer strijden. De wedstrijden in de Optimist zijn toegankelijk voor deelnemers die 15 jaar of jonger zijn, de wedstrijden in de Splash voor deelnemers vanaf 13 jaar. Iedereen met enige zeilervaring kan meedoen, want iedereen zeilt in zijn eigen klasse. Voor iedere wedstrijd zijn er dagprijzen voor iedere klasse. Er is ook een competitie die wordt bijgehouden voor alle wedstrijden.
De beste zeilers mogen aan het einde van het seizoen de strijd aangaan met de winnaars van de andere Combi-regio’s in de combifinale in Hoorn.

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.