We kijken terug op een geweldige Delta Combi bij WV Arne. Alles zat mee, het was mooi weer en er was een beetje wind. Het begon ’s morgens windstil maar in de loop van de dag werd het windkracht 3. Een beetje te weinig voor de A-B zeilers, maar voor de C-tjes een prima wind.
Dit jaar viel de Delta Combi gelijk met Eredivisie Zeilen in Veere en met de Q-cup bij Zeilschool het Veerse Gat.

Wat een mooi gezicht was dat op het Veerse meer. Voor Veere, Eredivisie zeilen, onder de starttoren van onze haven de Q-cup met 21 jonge deelnemers en daar tussen was de Delta Combi met 68 deelnemers.

We hebben als WV Arne, het record met deelnemers  van de Delta Combi. Daar mogen we best trots op zijn denk ik als WV Arne. Het was een logistieke organisatie maar dat is gelukt met hulp van veel handen. Vrijwilligers uit de wedstrijdzeil-commissie, jeugdzeil-commissie, ouders van het Opti-, en Laserteam en oud leden van het Jeugdzeilen hebben zich allemaal ingezet. Ook was er hulp vanuit Delta Combi commissie. Dat betekent dat we met andere verenigingen goed hebben samen gewerkt. Bijv. WV Breskens, WSVW (Wolphaartsdijk), WSV Herkingen en met Zeilschool het Veerse gat.
Daarnaast waren de contacten met de organisatie van Eredivisie Zeilen op deze dag prima. Er was voldoende overleg van te voren en op de dag zelf verliep de communicatie vlekkeloos.
De Roergangershut heeft voor ons 108 lunchpakketten verzorgd en het terras beschikbaar gesteld voor de grote prijsuitreiking.

De sponsoring was dit jaar ook fantastisch. Zonder de sponsors hadden we dit evenement niet neer kunnen zetten. Bedankt Jachthaven Oostwatering, Damen, Brasserie het Oostdok, Zeeland Boten, Optiparts, Bouwbedrijf Veere, CHIdo en Industrial & Marine Services Eng.

Ondertussen hebben we in samenwerking met Lein, (Marjolein van Zeilschool het Veerse Gat) al 2 teams die iedere zondag trainen op het water. Het Optiteam is begonnen maar is nu uitgebreid met het Laserteam. De teams bestaan samen uit 9 jeugdleden van WV Arne. Ze hebben geweldig gepresteerd. U kunt de uitslagen zien op www.DeltaCombi.nl

Ik denk dat we als verenging trots mogen zijn op alle jeugdleden die meededen aan de Delta Combi en de Q-cup! Er zit veel talent binnen onze vereniging.

Daarnaast ben ik trots, op iedereen die geholpen heeft met de Delta Combi. Het was een geweldig evenement, we hebben WV Arne wat betreft het jeugd wedstrijdzeilen weer goed op de kaart gezet!

Loes van Surksum.

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.