De Arnegang!

Voor kinderen vanaf 8 jaar die zelf lid zijn of willen worden of van wie een ouder lid is van WV Arne, organiseert de Jeugdzeilcommissie in het voor- en najaar trainingen voor het zeilen in de Optimist en voor de wat grotere en gevorderde zeilers in de Splash of Laser.

Na een les in het zwembad volgen er plm. acht lessen (vijf voor en drie na de zomer) op zondagmorgen. We besteden natuurlijk aandacht aan de praktijk maar ook aan de theorie en vaarregels. Na een instructieperiode van twee jaar (plm. 16 lessen) sluiten we af met een theorie- en praktijkexamen voor het landelijk erkende CWO-diploma Jeugdzeilen-I. Na het behalen van dit diploma volgt het derde jaar, waarin het CWO-diploma Jeugdzeilen-II kan worden behaald. Hierna gaan we de techniek verder verbeteren. Vanuit jachthaven Oostwatering bij Veere wordt er dan getraind op zelfstandig zeilen op groter water en wedstrijden. Met voldoende zeilervaring, lichaamslengte en lichaamsgewicht kan worden doorgestroomd naar de Splash en weer later naar Laser.

Op de hoogte blijven van de lessen & alle activiteiten rondom het jeugdzeilen & watersportvereniging Arne?

Facebook Optiteam WV Arne

 

Wedstrijden watersport vereniging Arne

Wilt u uw kind aanmelden, vult u dan het inschrijfformulier in. U ontvangt dan automatisch bericht over uw inschrijving.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan mag u altijd mailen naar jeugdzeilen@wvarne.nl

WV Arne      


De haven Cleanup

Af en toe maken wij, als havenmeesters bijzondere dingen mee. Vandaag was weer zo’n dag. Twee jonge gastjes, ik schat ze rond de 10 jaar oud, kwamen bij het Havenkantoor van Middelburg een
vuilniszak vragen. Met z’n tweeën hebben ze de hele haven schoongemaakt en opgeruimd in hun Zodiacje. Chapeau voor deze jonge heren, daar kunnen we met z’n allen een voorbeeld aan nemen!Wind- en stormwaarschuwingen voor kust en ruime binnenwateren
Wind- en stormwaarschuwingen voor de Noordzeedistricten
Meteox.com
Stichting Commissie Watersport Opleidingen

Jeugdzeilen WV Arne werkt samen met zeilschool "Het Veerse Gat"

Zeilschool Het Veerse Gat

KNRM nieuws

Nieuws Kustwacht Nederland

Watersportverbond
Varen doe je samen
Waterrecreatie Nederland
Waterschap Scheldestromen
Jachtwerf Oostwatering
Restaurant Fine Veere
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.