Kim van de Klundert – admin WV Arne

Kim is de opvolgster van Janny Vermeule, die per 1 maart j.l. na 40 jaar trouwe dienst, met pensioen is gegaan.

links Kim – rechts Janny

Een nadere kennismaking leert dat Kim acht jaar geleden vanuit Curaçao naar Zeeland kwam. Zoals ze zelf zegt: ’Voor de liefde’.
Kim en manlief Tim zijn watersportliefhebbers bij uitstek. Een reis met hun zeilschip rond de wereld staat nog op hun bucketlist.

Het was heel wat voor Kim om vanuit het vrolijke Curaçao naar Walcheren te verhuizen. Zij moest dan ook enorm wennen aan het Zeeuwse leven en ging op zoek naar een baan.
Ze vond een administratieve baan bij watersportvereniging Wolphaartsdijk en was daar ook havenmeester. Haar baan bij deze watersportvereniging verruilde zij voor het administratief havenmanagement van onze watersportvereniging De Arne. Met een ledenbestand van 1200 is er altijd veel te doen, uit te zoeken of te overleggen met de diverse teams.
Energieke en enthousiaste Kim is met volle kracht vooruit begonnen aan haar nieuwe baan en ziet het als een nieuwe uitdaging. Zij hoopt ook meer leden enthousiast te maken voor het verenigingsleven door middel van het mede organiseren van activiteiten en evenementen voor De Arne.
Met Tim en kat woont zij aan de werf van Zeeland Jachtservice in Goes, het bedrijf van haar man waar zij ook op haar vrije dagen helpt.

bestuur en havenmeesters zetten Janny 1 maart j.l. in het zonnetje
Watersportvereniging Arne
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.