Roergangershut flink onder handen genomen!

WAUW!

De afgelopen dagen is er door een groep vrijwilligers flink gewerkt aan de Roergangershut en het resultaat mag er zijn!! Sfeervol, gezellig en een echt verenigingsgevoel.

Hieronder hebben we een aantal foto’s van het resultaat van deze noeste arbeid. Wat is het mooi geworden. Met slechts een paar potten verf en handig gebruikmakend van de aanwezige spullen zijn ze tot een prachtig resultaat gekomen.

Via deze weg speciale dank aan iedereen die hieraan meegeholpen heeft!

Ondertussen hebben wij al een 10-tal extra aanmeldingen van vrijwilligers gekregen n.a.v. onze laatste mail. Geweldig! Maar we kunnen er nog wel een paar gebruiken. Dus mocht je nog twijfelen, meld je gewoon aan. Al is het maar voor één dag! Samen maken we er wat van. Want vergeet niet, een vereniging is een groep mensen die door samen te werken en de handen uit de mouwen te steken de kosten laag kan houden voor de leden. Dus pak je verantwoordelijkheid en laat het niet altijd van anderen afhangen.

A.s. Woensdag 8 juli is de afsluiting van de zomeravond competitie en een mooie vuurdoop voor de nieuwe opzet van de Roergangershut. Dus als je zin en tijd hebt kom gezellig langs!

Aanmelden als vrijwilliger kan hierrrrrrr!!!!!!

Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's
Watersport Vereniging Arne - Sfeer foto's

WV Arne!

Op de hoogte blijven van Watersport vereniging Arne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.